Komentari natjecanja

Neslužbene rezultate 9A CW Contesta 2016 možete pogledati na HF robotu: http://www.hamradio.hr/hfrobot/index.php?What=p&CID=2016-12-17 Sve eventualne primjedbe i žalbe možete poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku 8 dana.
73 de Zlatko, 9A2EU

Objavljeni su neslužbeni rezultati Zimskog KV kupa a iste možete pogledati ovdje. Primjedbe i eventualne žalbe na neslužbene rezultate mogu se poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku od 7 dana.
73 de Zlatko, 9A2EU

U roku predviđenom pravilima natjecanja objavljeni su i prijavljeni rezultati našega jedinog međunarodnog natjecanja 9A CW (CROATIAN CW). Broj sudionika je i dalje u opadanju a hrvatskih postaja nema dovoljno ni da bi popunile sve bandove, velikom i malom snagom. Najinteresantnija kategorija za naše natjecatelje ovoga puta bila je Jedan operator, svi opsezi, mala snaga sa 10 sudionika. Sve o ovome natjecanju možete pronači na web stranici www.9acw.org  koja je nakon promjene KV managera ipak malo živnula. 

Prijavljene rezultate Zimskog KV kupa možete pogledati na HF robotu. Pristiglo je 58 natjecateljskih dnevnika. Najveći broj sudionika (24) je u kategoriji jedan operator, samo SSB, a u kategoriji više operatora primili smo 19 dnevnika. U tijeku je elektronička obrada pristiglih natjecateljskih dnevnika i vrlo brzo ćemo objaviti neslužbene rezultate. 
73 de Zlatko, 9A2EU

Na HF Robotu možete pronaći PRIJAVLJENE REZULTATE prošlogodišnjeg 9A CW Contesta.