Komentari natjecanja

U roku predviđenom pravilima natjecanja objavljeni su i prijavljeni rezultati našega jedinog međunarodnog natjecanja 9A CW (CROATIAN CW). Broj sudionika je i dalje u opadanju a hrvatskih postaja nema dovoljno ni da bi popunile sve bandove, velikom i malom snagom. Najinteresantnija kategorija za naše natjecatelje ovoga puta bila je Jedan operator, svi opsezi, mala snaga sa 10 sudionika. Sve o ovome natjecanju možete pronači na web stranici www.9acw.org  koja je nakon promjene KV managera ipak malo živnula. 

Na HF Robotu možete pronaći PRIJAVLJENE REZULTATE prošlogodišnjeg 9A CW Contesta. 

Nakon objave neslužbenih rezultata Kupa Jadrana 2015 Povjerenstvo za KV natjecanja zaprimilo je čak šest žalbi. Po razmatranju svake žalbe ponaosob donesena je i konačna odluka Povjerenstva koje je potom proglasilo i Službene rezultate Kupa Jadrana 2015

Na HF robotu mogu se naći prijavljeni i privremeni rezultati Zimskog KV Kupa 2016. godine. Nakon njihove provjere i obrade, objaviti će se i neslužbeni rezultati, na koje se mogu dati primjedbe na adresu natjecanja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (Željko, 9A2R)

Na HF robotu se nalaze neslužbeni rezultati Kupa Jadrana 2015.
Primjedbe na neslužbene rezultate se mogu poslati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku od 7 dana, odnosno do 23,59 sati 19. studenog 2015. godine.

Pregledom dostavljenih natjecateljskih dnevnika i obrađenih dnevnika na HF robotu, povjerenstvo je odlučilo da se svim natjecateljima priznaju veze sa stanicama:
9A1MM, 9A3DBJ i 9A3DZT, jer su krivo vodile natjecateljske dnevnike, a ti se sudionici brišu iz plasmana.