Komentari natjecanja

rdxcObjavljeni su prijavljeni rezultati natjecanja RUSSIAN DX 2014. Naši natjecatelji ponovo su postigliodlične rezultate. U TOP-5 u svojim kategorijama nalaze se: 9A1AA, 9A4WY, 9A5K, 9A5W i 9A9A. Najinteresantnije svakako će biti na 21 MHz gdje će UBN odlučiti pobjednika između 4O3A i 9A5W.

ZKVNa našem "austrijskom" robotu konačno su osvanuli rezultati koje je Povjerenstvo za KV, uz potvrdu Izvršnog odbora HRS-a, proglasilo službenim. Nakon objave "neslužbenih" rezultata Povjerenstvo je zaprimilo tri žalbe a jedna je stigla čak samo dva dana nakon natjecanja, dakle prije objave neslužbenih rezultata !! Što je dvočlano povjerenstvo odlučilo možete pročitati ovdje.

Rezultati natjecanja Zimski KV Kup 2014 koji su objavljeni na web stranici "robota" hfCLCC od prvih minuta 4. veljače 2014. godine postali su Neslužbeni rezultati. Od toga trenutka započeo je  teći i sedmodnevni rok za dostavu žalbi, primjedbi i pritužbi koje treba dostaviti e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Objavljeni su službeni rezultati natjecanja "Dan rudara 2013" kojeg organizira radio klub "Kreka" iz Tuzle, E74BMN. Ovoga puta u plasmanu se nalaze i tri postaje iz R.Hrvatske. Službene rezultate možete pogledati ovdje, a sve pristigle logove možete vidjeti ovdje.

Na službenoj web stranici CROATIAN CW CONTESTA objavljeni su prijavljeni rezultati natjecanja održanoga 2013. godine. Rezultate možete pogledati ovdje.