Komentari natjecanja

Na HF Robotu možete pronaći PRIJAVLJENE REZULTATE prošlogodišnjeg 9A CW Contesta. 

Na HF robotu mogu se naći prijavljeni i privremeni rezultati Zimskog KV Kupa 2016. godine. Nakon njihove provjere i obrade, objaviti će se i neslužbeni rezultati, na koje se mogu dati primjedbe na adresu natjecanja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (Željko, 9A2R)

Na HF robotu se nalaze neslužbeni rezultati Kupa Jadrana 2015.
Primjedbe na neslužbene rezultate se mogu poslati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku od 7 dana, odnosno do 23,59 sati 19. studenog 2015. godine.

Pregledom dostavljenih natjecateljskih dnevnika i obrađenih dnevnika na HF robotu, povjerenstvo je odlučilo da se svim natjecateljima priznaju veze sa stanicama:
9A1MM, 9A3DBJ i 9A3DZT, jer su krivo vodile natjecateljske dnevnike, a ti se sudionici brišu iz plasmana.

Nakon objave neslužbenih rezultata Kupa Jadrana 2015 Povjerenstvo za KV natjecanja zaprimilo je čak šest žalbi. Po razmatranju svake žalbe ponaosob donesena je i konačna odluka Povjerenstva koje je potom proglasilo i Službene rezultate Kupa Jadrana 2015

Objavljeni su neslužbeni rezultati natjecanja RUSSIA DX CONTEST 2015. Ponovo izvrsni rezultati naših postaja. Najbolje rezultate u svojim kategorijama prijavili su: 9A7A (MO2T), 9A5Y (SOAB Mix LP) i 9A5W (21 MHz). Odlične rezultate i plasman u top-ten u svojim kategorijama ostvarili su i: 9A3XV (7 MHz), 9A4QV (SOAB QRP), 9A5D (MOST) i 9A7T (MOST).