Najave natjecanja

Na HF robotu možete pogledati neslužbene rezultate ovogodišnjeg natjecanja. Rok za dostavu žalbi je 13.05. na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U subotu 25.04. od 16 do 18 sati po lokalnom vremenu održava se Hrvatski radioamaterski kup. Propozicije možete naći na linku HRK.  Učestvujte u natjecnaju i zabavite se malo. Mole se postaje sa više operatora da obrate pažnju na mjere predustrožnosti u suzbijanju širenja virusa te da ih se pridržavaju. 73 i sretno svima

U subotu je na rasporedu prvo ovogodšnje domaće KV natjecanje, Zimski kup. Pošto je došlo do izmjena pravila domaćih KV natjecanje, pozivam sve da ih pročitaju (kako opća, tako i pravila za Super kup i Zimski kup) na glavnom izborniku pod 9A natjecanja.

Na HF robotu možete pogledati neslužbene rezultate 9A CW natjecanja i prijavljene rezltate Zimskog kupa. Ujedno vas podsjećam da se ovaj vikend održava CQWW 160 CW natjecanje.

I ove godine 3. puni vikend u prosincu, 21/22.12. održava se jedino međunardodno KV natjecanje u organizaciji HRS-a. Ove je godine na rasporedu 24. izdanje. Pravila možete naći na stranici 9acw.org.

Puno uspjeha svima