Komentari natjecanja

Ovim putem pozivam sve zainteresirane da se svojim prijedlozima i primjedbama uključe u raspravu o izmjeni postojećih pravila lokalnih natjecanja u organizaciji HRS-a (Zimski kup, Hrvatski radioamaterski kup i Kup Jadrana). U raspravu se možete uključiti na forumima HRS-a i CRO-CC-a ili svoje ideje poslati nekom od članova natjecateljskog povjerenstva: 9A2EU, 9A3AG, 9A4DC. Rok za slanje prijedloga i primjedaba je do kraja mjeseca. Nakon toga će povjerenstvo razmotriti sve pristigle prijedloge i napraviti prijedlog pravila koji će biti poslan na usvajanje.

73, Saša 9A3AG

Na HF robotu su objavljeni službeni rezultati Kupa Jadrana. Također, izašli su i rezultati Super kupa za 2019. godinu.

 

Neslužbene rezultate 9A CW Contesta 2018 možete pogledati na HF robotu. Sve eventualne primjedbe i žalbe možete poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku 8 dana.

73 de Zlatko, 9A2EU

Na HF robotu objavljeni su neslužbeni rezultati Hrvatskog radioamaterskog kupa 2019.  Primjedbe i eventualne žalbe na neslužbene rezultate mogu se poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku od 7 dana.

Na linku možete pronaći prijavljene rezultate ovogodišnjeg natjecanja. Valja istaknuti 1. mjesto WW/EU 9A1A u MM kategoriji, 4. mjesto WW / 3. mjesto EU 9A5D u kategoriji MS te 3. mjesto WW / 1. mjesto EU 9A7T u kategoriji MSLP.